Hotel König, Nagykanizsa

Karácsony (min. 1 éj)
Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Önellátás

Hotel König, Nagykanizsa

A Hotel König 2006. január 1-jén nyitotta meg kapuit Nagykanizsán. A szálloda kényelmes szállást és sokoldalú szolgáltatásokat nyújt, legyen szó akár magáncélú vagy üzleti látogatásról, átutazó (tranzit) vendégről/csoportról, egyéni vagy családi pihenésről, rendezvényekről/konferenciákról.
Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj) Hotel König Nagykanizsa - Karácsony (min. 1 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása

Kényelmes bútorok, barátságos színek biztosítják a hotel 36 szobájában a kellemes hangulatot, a pihenést. A vendégek az alábbi szobatípusok közül választhatnak: egyágyas -, kétágyas -, háromágyas -, valamint összenyitható szobák, melyeket családoknak vagy baráti társaságoknak ajánlják, megtartva a saját intim szférát, miközben igény esetén lehetőség van a szobák egybenyitására. Ezen kívül négy lakosztály is foglalható. A szobák mindegyik légkondicionált, fürdőszobával, műholdas televízióval, telefonnal, minibárral rendelkezik, a négy lakosztályban pedig mindezek mellett pezsgőfürdővel is rendelkező fürdőszobák szolgálják a vendégek kényelmet.

A szálloda az M7-es autópálya közelében épült, így a hosszú utat már maguk mögött hagyó, illetve a még hosszú út előtt álló egyének / csoportok számára a hotel tranzit szállást is biztosít, akár egy éjszakára.

A hotel különböző rendezvények, fogadások szervezését is vállalja, melyek lebonyolítására több terem is rendelkezésre áll az igényeknek megfelelően. A légkondicionált konferenciaterem 100-120 fő befogadóképességű, az igényekhez igazodva rendezhető be és alakítható (mozi, iskolapados, U-alak ). A 30 fős Télikertben exkluzív környezetben vállalják családi, céges és baráti rendezvények lebonyolítását. A Chivas Clubban hangulatos bárpult, prémium italok és ételek nagy választéka szolgálja a vendégek igényeit, a kényelemhez hatalmas fotelek is rendelkezésre állnak, jó lehetőséget biztosítva ezzel kisebb társaságok önfeledt szórakozásához; 40- 50 fős céges vetélkedőknek, csapatépítő tréningek esti kikapcsolódó programjának kiváló helyszíne. A Borterem pedig 20-30 fő részére biztosít helyszínt programokhoz. A termek felszereltsége, kialakítása, hangulata teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek: a technikai eszközök terén hangosítás, mikrofon, videó, CD-DVD lejátszó, laptop, vetítővászon, projektor, lézeres mutatópálca, internet csatlakozás, valamint fax, fénymásolás, nyomtatás áll a vendégek rendelkezésére.  A szálloda nagy tapasztalattal rendelkező csapata (rendezvényszervező, éttermi kollégák, igény esetén hostess) áll cége rendelkezésére, hogy sikeresen, a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsa rendezvényeik, összejöveteleik megszervezését és lebonyolítását.

Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat bevihető

• Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Nagy testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)

Étkezés

A szálloda I. kategóriájú étterme 100-120 fő befogadására alkalmas, az éttermi terasszal jó idő esetén / nyáron még további 80 fő elhelyezésére van lehetőség. Az étlap kialakításánál szem előtt tartották mind a nemzetközi, és a magyar konyha specialitásait, melyről bőséges a la Carte étlapuk mellett Hungaricum ételkínálatuk is tanúskodik. A vendégek ezen kívül napi ajánlataink közül is választhatnak kedvükre valót. Nem feledkeztek meg a vegetáriánus és valamilyen ételallergiával, intoleranciával küzdő vendégekről sem, ételválasztékukat az ő igényeikhez is tudják igazítani előzetes egyeztetést követően. Mindemellett úgy állítottuk össze az étterem kínálatát, hogy a szállóvendégeknek és az utcáról betérő látogatóknak egyaránt megelégedésére szolgáljon. A helyiség légkondicionált, kellemes hangulatával fogadások, céges étkezések, családi események színhelyéül is szolgál.

Az egyedileg kialakított borterem kiemelkedő borkínálatával áll a borászat kedvelőinek és a magyar borok szerelmeseinek rendelkezésére.

Éttermi szolgáltatások: • bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem

Egyéb információ

Gyermekkedvezmény:


0-5 év között: ingyenes,


5-10 év között: 50% kedvezmény.


A hotel előre egyeztetés alapján fogad kisállatot.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-0:00
Kijelentkezés: 5:00-10:00

Elérhetőség
Hotel König a térképen
8800 Nagykanizsa, Űrhajós út 1.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Négy csillagos szálloda
NTAK azonosító: SZ19000860
Még több karácsonyi ajánlat Nagykanizsán
Hotel König Nagykanizsa
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: