Astoria Hotel és Étterem, Balatonfüred

Karácsony
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Választott ellátás
  • Szobaszéf
  • Internet használat
  • Parkolás
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Astoria Hotel és Étterem, Balatonfüred

Az Astoria Hotel és Étterem a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 150 méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű. A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli. A szálloda épületét a Dőry család építette romantikus stílusban 1868-ban nyaralónak. A frekventált környezetben lévő szálloda, kiváló pihenést nyújt olyan vendégek részére, akik szeretik a természetet, a Balaton part közelségét, valamint a központi fekvést.
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Karácsony
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
A szálloda családias jellegű, mindösszesen 26 (17 db hotel 9 db udvarház szoba) darab szobával (76 férőhellyel) várja mind az egyéni mind a csoportos pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A két-, háromágyas szobák, valamint a kétfős- és négyfős lakosztály mindegyike televízióval, minibárral, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. 2017-ben a Hotel 9 db udvarház szobával bővült. Standard udvarház szobákban 2 - 3 fő kényelmes elhelyezése megoldott A város történelmi múltjával kapcsolatos látnivalók (Jókai és Helytörténeti Múzeum, Vaszary Villa, Kisfaludy Galéria, Kerektemplom, Tagore sétány stb.) akár pár perces sétával elérhetők a szállodától. Az Eszterházy strand (600 méter) a Tagore sétányon át gyalogosan megközelíthető. A Szívkórház épülete alig 250 méterre található a hoteltől, ezért a gyógyulás céljából, illetve kísérőként érkező vendégek részére megfelelő szálláslehetőséget nyújt. A Hajóállomás és a Balatonfüredi Yacht Club is 200 méterre helyezkedik el a hoteltől. A teniszezést kedvelő vendégek részére a 150 méterre található fedett teniszpálya nyújt sportolási lehetőséget. Az épület hangulatos, elegáns megjelenésének köszönhetően alkalmas esküvők, családi és egyéb rendezvények, kisebb konferenciák, meetingek és csapatépítő tréningek megtartására.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

A hotel étterme nemzetközi és hazai ételkínálattal várja kedves vendégeit, külön kívánságra vegetáriánus és diétás ételeket is készítenek. Jó idő esetén a mediterrán hangulatú, leánderekkel díszített 100 fős kerthelyiség nyújt kellemes felüdülést egy frissítő ital vagy egy ízletes ebéd/ vacsora elfogyasztására.

A bőséges reggelit svédasztalon szervírozzák, valamint a félpanziót igénylő vendégek 3 fogásos menüsorból választhatnak. Az éttermükben lehetőség van a' la cart étkezésre is, amelyhez a Balatoni borvidék jellegzetes borait kínálják. Kérés estén borkóstolók megszervezését is vállalják.

A belső és a külső rész egyaránt alkalmas esküvők, családi rendezvények, partik, céges ebédek, vacsorák és egyéb rendezvények lebonyolítására, amely mellé július és augusztus hónapban a nyári hétvégéket elő zenével teszik hangulatosabbá.

Éttermi szolgáltatások: • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem

Egyéb információ

Gyermekkedvezmények:


4 éves korig ingyenes,


12 éves korig 50 % (két szülővel egy szobában történő elhelyezés esetén).


Csoportos foglalás esetén a hotel egyedi engedményt biztosít.


A szobák július 01-től augusztus 28-ig, illetve kiemelt ünnepnapokon (Március 15. Húsvét, Május 01, Pünkösd, Október 23.) csak félpanziós ellátással foglalhatók.


Minimum foglalható éjszakák száma:(főszezonban) 3 éjszaka.


Pótágy: 4 800,-Ft/fő/éjszaka

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-21:00
Kijelentkezés: 7:00-10:00

Elérhetőség
Astoria Hotel és Étterem a térképen
8230 Balatonfüred, Jókai u. 28.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Szálloda - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / Három csillagos szálloda
NTAK azonosító: SZ19000902
Még több karácsonyi ajánlat Balatonfüreden
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: