Hengermalom Kúria, Szécsény

Karácsony (min. 3 éj)
Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás (ház és a kert kizárólagos használata)
  • Önellátás
  • Parkolás
  • WIFI használat
  • Dézsafürdő használat
  • Grillezési és bográcsolási lehetőség, amelyhez tűzifa biztosított
  • Bicikli használat
  • Vendégház sporteszközeinek használata: SUP, ping pong asztal, tollas
Szabad időpontok
2024. december
H K SZ CS P SZ V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Ajánlatkérés / Foglalás
Ajánlatkérés / Foglalás
Csomag:Karácsony (min. 3 éj)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Telefonszám:
Érkezés / Utazás: 
Létszám:  
Elhelyezés:
Teljes ház
10 db elérhető
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. x 5 - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. x 6 - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. x 7 - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Teljes ház
10 db elérhető
max. x 8 - ellátás nélkül
 
 
Legjobb ár
Megjegyzések, további információk:
Remek csomagok, hasznos tartalom, kedvezmények a hírlevélben. Válassz!
Igen, kérem
Nem kérem
Jó döntés! Hírlevelünk ingyenes, tartalmát gondosan válogatjuk.
Később bármikor leiratkozhatsz!
Több mint 450.000 elégedett ügyfelünk már kérte. Te se maradj le a kedvezményekről!
Hoppá, nem jelöltél meg semmit. Kéred a hírlevelet?
felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát 
Hengermalom Kúria
Karácsony (min. 3 éj)

éjszakás tartózkodás
Bejelentkezés:
Kijelentkezés:
Tovább a következő lépéshez

Hengermalom Kúria, Szécsény

A Hengermalom Kúria Szécsény nyugodt városrészén található, az Ipoly szomszédságában a magyar-szlovák határ mellett. Tökéletes választás azoknak, akik a csendes és igényes környezet mellett aktív kikapcsolódásra vágynak pl. túrázás,vár látogatás, biciklizés.
Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj) Hengermalom Kúria Szécsény - Karácsony (min. 3 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
A kúria a fennmaradt források szerint az 1900-as évektől a Draexler család tulajdonában állt, akik az Ipoly szlovákiai oldalán található vízimalmot is birtokolták. A család főként gabona kereskedelemmel foglalkozott. Az épület akkori kinézetéről sajnos nem maradtak fenn dokumentumok. A több tulajdonosváltást megélt kúria kisebb átalakítások után 2019-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A vendégház kialakításánál a legfontosabb szempontok között szerepelt a meghittség és a kényelem biztosítása, a múltidéző hangulat mellett. A kúriában két fürdőkapcsolatos hálószoba, tágas teraszkapcsolatos nappali, jól felszerelt konyha található 100 nm-en. Minden helységben 20.századi cserépkályhák biztosítják télen a tökéletes hangulatot. Foglalás esetén a kúriában nem tartózkodik más vendég, így kizárólagos a ház, a kert és a szolgáltatások használata. Maximum 8 felnőtt befogadására alkalmas. A hálószobákban kényelmes franciaágyak, spaletták és sötétítőfüggönyök biztosítják a zavartalan pihenést. Kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával egybenyíló hálószoba. Igény esetén babaágyakat vagy ifjúsági ágyakat biztosítanak. A vendégházhoz 100 nm-es napfényes tartozik, ahol kerti bútorok, napozóágyak, napernyők és mobil grillsütő áll a vendégeink rendelkezésére. A kertben bográcsozási lehetőség is van. A konyha és étkező ideális helyszíne lehet közös főzéseknek, amelyhez minden alap fűszert és a konyhai eszközt biztosítanak. Ezen kívül teaválogatással, kávéval, szörppel készülnek vendégeinknek. A konyhában elektromos főzőlap és sütő található, kombinált hűtőszekrény, vízforraló, kávéfőző. Igény esetén etetőszéket, előkét készítenek be a legkisebbeknek. A nappali, a ház központi részén helyezkedik el, ahonnan két ajtó is vezet a napfényes teraszra. Két kihúzható kanapé található, amelyek 4 fő számára ideálisak alvásra. A gyermekeknek van lehetősége rajzolásra, társasozásra, a felnőttek pedig élvezhetik az olvasósarok kényelmét, illetve a kábel tv, WIFI korlátlan használatát. Vendégeinknek hűtőmágnessel és saját útikalauzzal kedveskednek. A szálláshoz egy hektáros bekerített birtok tartozik, ahol mindenki megtalálja a megfelelő pihenési lehetőségeket. A díszkertben található pihenő ideális hely olvasásra, rajzolásra, a madarak megfigyelésére. A dézsafürdő minden időben tökéletes választás, hiszen más-más élményt biztosít télen, illetve nyáron. Téli időszakban a dézsafürdő felmelegedési ideje kb. 5-6 óra. A gyermekek a friss levegőn élvezhetik a játszóteret és játszókuckót. A szülőknek a teraszról szuper rálátás biztosított. Sportkedvelő vendégeink választhatnak a pingpongozás, tollaslabdázás, focizás közül. Ezekhez minden eszközt biztosítanak. Bicikli és SUP használatra is van lehetőség.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya

Parkolás info

• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

A vendégház nem rendelkezik étteremmel.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-20:00
Kijelentkezés: 10:00-10:00

Elérhetőség
Hengermalom Kúria a térképen
3170 Szécsény, Kassai út 62.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Egyéb szálláshely - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / 3 csillagos egyéb szálláshely
NTAK azonosító: EG19009196
Még több karácsonyi ajánlat Szécsényben
Hengermalom Kúria Szécsény
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: