Peró Vendégház, Debrecen

Karácsony (min. 3 éj)
Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj)
Ajánlat leírása
  • Szállás
  • Önellátás
  • Wi-fi használat
  • Díjmentes parkolás a zárt udvaron belül
  • Díjmentes közös konyha használat
Teltház! Ez a csomag jelenleg nem foglalható!

Peró Vendégház, Debrecen

Szívesen látja Önt vendégül Debrecen településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Peró Vendégház! Négy kényelmes szobával (amelyből egy szobatípusuk saját fürdőszobával rendelkezik és három szobájuk pedig közös fürdőszobával) várja vendégeit Debrecen településen a vendégház. A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának (a kapacitás erejéig). Minden szoba számára elérhető étkezőjük és közös használatú konyhájuk. A szálláshelyen díjmentesen van lehetősége a Vendégeknek a Wi-Fi használatra.
Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj) Peró Vendégház Debrecen - Karácsony (min. 3 éj)
Előző
Következő
betöltés folyamatban
Szálláshely bemutatkozása
Családias, nyugodt környezetben várja Vendégeit a Peró Vendégház a Nagyerdő szívében. A szállás összesen négy szobával rendelkezik, amelyből egy (földszinti) háromágyas szobája rendelkezik saját fürdőszobával, a három (emeleti) kétágyas szoba fürdőszobája viszont közös - a fürdőszoba belülről zárható. A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának (a kapacitás erejéig). Minden szoba számára elérhető díjmentesen a közös használatú konyha. A szálláshelyen díjmentesen van lehetősége a Vendégeknek a Wi-Fi használatra. A Peró Vendégház által nyújtott szolgáltatások teljes körű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A legközelebbi étterem 600 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre található. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. A recepció munkatársai 14:00 és 20:00 között állnak rendelkezésére, telefonon 0-24 órában. Magyarul és angolul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.
Internet

• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén

SZÉP kártya elfogadás

• OTP SZÉP kártya
• K&H SZÉP kártya
• MBH SZÉP kártya

Parkolás info

• Zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás szükséges)

Kisállat info

Kisállat nem vihető be

Étkezés

A szálláshely nem rendelkezik étteremmel.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00-20:00
Kijelentkezés: 0:00-10:00

Elérhetőség
Peró Vendégház a térképen
4028 Debrecen, Hadházi út 52.
Szobafoglalás telefon: (+36-1) 457-8450
Szálláshely jellege: Egyéb szálláshely - Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület / Hotelstars által minősítve / 2 csillagos egyéb szálláshely
NTAK azonosító: EG190152
Még több karácsonyi ajánlat Debrecenben
Peró Vendégház Debrecen
ÉRKEZÉS / TÁVOZÁS: